УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / Новий візуальний напрямок Ensto
31.03.2017
Новий візуальний напрямок Ensto

Оновлена стратегія бренду і візуальна індивідуальність Ensto засновані на новій стратегії Ensto Group. Стратегія «Єдина марка» приносить когерентність до загальної впізнаваності бренду Ensto і підсилює марку Ensto.

Нова візуальна індивідуальність

Візуальна індивідуальність виражає нову стратегію Ensto. Вона робить Ensto ближче до людей в повсякденному середовищі, одночасно в повній мірі відображуючи бачення «Краще життя. З електроенергією».

Бренд хотів зберегти форму логотипу марки Ensto, але водночас надати йому більш сучасний вигляд. було прийнято рішення повернутися до коріння Ensto і відкинули всі складні елементи, щоб краще зосередитися на суті бренду Ensto. Логотип бренду простий і зручний у використанні, сучасний, легкий і невагомий – він описує, де Ensto є і хоче бути в майбутньому.

Основний новий візуальний елемент – це повернений на 45 градусів квадрат - «куб Ensto». Ця сучасна і особлива форма стає основою для нового зовнішнього вигляду Ensto. Куб грайливий і яскравий, що передає яскравий новий напрямок Ensto.

Ensto передає їхнє бачення «Краще життя. З електроенергією». Воно підкреслює, який вплив електрика має на життя людей. У ньому також підкреслюється бажання Ensto бути присутньою в повсякденному житті і допомагати в господарстві, на роботі, в пробках або під час дозвілля.

Перейшовши за посиланням, Ви знайдете більш детальну інформацію щодо цих змін, а також можете використовувати її при підготовці Власних стендів чи будь-яких інших рекламних матеріалів. Також Ви можете замінити старий логотип на новий: на Ваших сайтах та сайтах Ваших партнерів.





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT