УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / LAPP GROUP В TOP 100 інноваційних компаній
04.07.2016
LAPP GROUP В TOP 100 інноваційних компаній

Ми раді вітати наших німецьких колег Lapp Group з перемогою відразу в двох престижних конкурсах: TOP 100 компаній Німеччини та конкурс сімейно-орієнтованих компаній в Німеччині.

Нагорода, яку Lapp Group отримала в конкурсі TOP 100 компаній Німеччини має назву «Управління технологіями та інноваціями» (technology and innovation management, абревіатура - TIM). Про інновації, як відзначили клієнти та партнери, Lapp Group пише часто та не без приводу: інновації - частина корпоративної культури Lapp. Компанія прагне створювати рішення для клієнтів, орієнтовані на майбутнє.

97 компаній, які увійшли в TOP 100, є лідерами ринку в Німеччині і 32 компанії - провідними виробниками на світовому ринку.

Глава холдингу U.I. Lapp GmbH, Адреас Лапп особисто був присутній на церемонії нагородження переможців конкурсу, організованого Федеральним міністерством у справах сім'ї, людей похилого віку, жінок та молоді Німеччини. Понад 400 компаній подали заявку на участь в конкурсі, надавши інформацію про заходи і стратегії організації праці, які дозволять співробітникам комфортно поєднувати професійні та сімейні обов'язки.

Організатори конкурсу відзначили HR політику Lapp, що включає в себе розвиток співробітників на різних етапах їх життя. Орієнтованість компанії на сімейні цінності проявляється також в гнучкому робочому графіку для батьків з маленькими дітьми, спеціальних програм для співробітників в декретній відпустці, сімейних заходах і заходах щодо здорового способу життя.





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT