УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / 1 пристрій - 3 діоди - 7 кольорів
25.08.2020
1 пристрій - 3 діоди - 7 кольорів

1 пристрій - 3 світлодіодні елементи - 7 кольорів індикації!

Використовуючи нові барвисті світлодіодні елементи серії Flat Rear можна автоматично сигналізувати про різні стани обладнання за допомогою одного світлового індикатора (арт. M22-FLED-RGB та M22-FLED-RG). Контактні й світлодіодні елементи RMQ Flat Rear, призначені для економії простору та коштів.

>Технічний паспорт<

Завдяки своїм багатобарвним світлодіодним елементам і компактній конструкції, пристрої лінійки RMQ Flat Rear ідеально підходять для використання на обладнанні та системах з обтічною конструкцією. Контактні й світлодіодні модулі зменшеної глибини - глибина модуля у 14 мм дозволяє зберегти місце на панелях управління.

У RMQ Flat Rear використовують push-in затискачі для підключення провідників (дві клеми на вивід).

Світлодіодні модулі (24В) доступні у дво (RG)- або триколірному (RGB) виконанні, а також з підвищеною яскравістю (HP). Для цих контактних модулів випущені спеціальні корпуси зменшеного розміру, спеціально підігнані під кріплення на алюмінієвий верстатний профіль 40 мм

Більш того, модульна природа цих продуктів і сумісність з командними пристроями RMQ M22 дають розробникам обладнання велику свободу дій.

4 переваги кнопок Eaton:

  1. Це плоскі кнопки RMQ Flat Front для монтажного отвору 30 мм - для кращого очищення панелей управління в харчовій промисловості (не накопичується бруд навколо частини що виступає, простіше протирати). Металеве кільце. Покращена ергономіка.
  2. Це технологія двокомпонентного лиття для простих кнопок (відливка пружних гумових деталей безпосередньо на пластикові жорсткі деталі), дозволяє отримати високий ступінь захисту до IP69K (обробка парою під тиском).
  3. Це модульна конструкція, яка дає широкий спектр застосування завдяки великій кількості варіантів комбінацій: 
    - У кнопках з фіксацією функція фіксації відключається (за допомогою важеля під головкою);
    - Для перемикачів з фіксацією — функція відключення фіксації в будь-якому положенні, при умові установки пластикових прапорців-блокаторів;
    - Для перемикачів з ключем — можливість вибору положення, в якому можна витягти ключ, система з індивідуальними ключами й майстер-ключем.
  4. Можливість індивідуального лазерного нанесення написів або піктограм на кнопки й індикатори за допомогою системи Label Editor.

Каталог: >Пристрої керування та індикації<

Прайс: >Пристрої керування та індикації Eaton<





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT