УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / Нагорода Design from Finland
18.06.2015
Нагорода Design from Finland

Знак якості Фінський дизайн (Design from Finland) говорить сам за себе, адже їм відзначаються товари, не тільки вироблені, але і спроектовані у Фінляндії. Знак був затверджений в 2011 і запущений в обіг в 2012 році. Нагорода Дизайн з Фінляндії присуджується компаніям, для яких фінський дизайн лежить в основі їх комерційної діяльності. До інших чинників, які беруться до уваги при наданні розпізнавального знаку відносяться: зручність роботи з продуктом або послугою, дизайн та екологічні принципи.
 

Нагорода Design from Finland була присуджена наступній продукції Ensto: повітряні лінії, кабельні мережі, рішення по якості електроенергії, шафи і корпуси для промисловості, вибухозахист, промислові компоненти, рішення для електрифікації житлових і комерційних будівель, а також продукція для зарядки електричних транспортних засобів.
 

"Тут, у Ensto, дизайн є ключовим фактором. Для нас дизайн впливає не тільки на зовнішній вигляд виробу, а й підвищує зручність і ефективність використання продукту, впливає на процес його розробки. Дизайн, на який не впливає час, дозволяє нашій продукції мати тривалий термін служби і зміцнює нашу стратегію сталого розвитку. "- говорить Піа Хайннінен, Директор з бренду і комунікацій компанії. "І для нас нагорода Design from Finland означає, що наші цінності поділяють й інші."

 





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT