УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / Напольні лючки Optiline 45
16.07.2015
Напольні лючки Optiline 45

Часто при прокладці кабельних трас в офісних приміщеннях з відкритим плануванням виникає питання про застосування підлогових комутаційних люків для організації робочих місць. Оптимальним рішенням стануть комутаційні люки від Schneider Еlectric, які входять у нову лінійку продуктів Optiline 45 для комерційних будівель.

Люки представлені в трьох модифікаціях: під 4, 6 і 8 механізмів популярного типорозміру 45х45 мм.

Розеткові супорти сумісні з будь-якими виробами інших виробників цього формату. До того ж, в лінійці Optiline 45, Schneider Electric пропонує широкий вибір прийнятних за ціною силових і слабкострумових розеток, об'єднаних в серію Altira.

Вони відрізняються надшвидким і безпечним способом монтажу за рахунок застосування клем, що самозатягуються. Швидкість підключення однієї розетки не більше 10 секунд, блоку з 2 розеток при заздалегідь підготовлених перемичках - 15 секунд.

Відмінна особливість люків полягає в тому, що одні й ті ж моделі виготовляються як із пластику, так і з нержавіючої сталі і мають практично ідентичні габарити.

Моделі з пластику виготовлені з високоякісних матеріалів і мають точну підгонку всіх частин корпусу. Конструкція проста, зручна і ергономічна.

Люки з нержавійки - справжнє відкриття для українських споживачів завдяки співвідношенню ціна - якість і можуть скласти гідну конкуренцію рішенням з пластику.

Габарити і наповнення

Габарити люків в горизонтальній площині - 199х199 (для люків на 4 механізму 45х45) і 199х276 мм (для люків на 6 і 8 механізму 45х45). Розеткові супорти можуть бути розміщені на глибині від 70 до 100 мм в пластикових люках і від 80 до 110 мм в сталевих, крок регулювання глибини - 5 мм. Спеціальний перехідник дозволяє розміщувати в лючок автоматичні вимикачі та УЗО.

Установка

Підлогові лючки OptiLine 45 підходять для монтажу в усі типи підлог, як фальшпідлоги (розеткові лючки і лючки доступу встановлюються прямо в підготовлений отвір панелі фальшпідлоги), так і бетонні підлоги. Для фальшпідлоги передбачений спеціальний комплект для кріплення у вигляді двох гвинтових затискачів. Для заливних полів можна використовувати два типи установчих коробок. Недорогі пластикові з регульованою глибиною 75-95 мм і оцинковані з фіксованою глибиною 250 або 350 мм. Останні поставляються в рамках єдиного рішення по організації кабельних каналів для заливних полів. Обидва типи коробок комплектуються захисними кришками з ДСП для захисту від попадання цементного розчину.

Серед потрібних додаткових аксесуарів слід зазначити кришку супорта, яка є необхідним захистом в якості електричної безпеки.

Зробимо наші офіси комфортними, безпечними і ергономічними!

 

За матеріалами schneider-electric.ua





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT