УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / 6-е видання каталогів ДКС
03.08.2015
6-е видання каталогів ДКС

Компанія ДКС випустила нову версію каталогів по "Кабельним системам" і "Електрощитовому обладнанню". Дані видання містять багато нової та корисної інформації, оновлені таблиці підбору, детальні креслення та інструкції.

Каталог "Кабельні системи" поповнився новими розділами по шинопроводам "Hercules".

Значній переробці піддався розділ "S5 Combitech", в якому були відкориговані розміри для виробів та аксесуарів і розширився асортимент продукції спеціального виконання.

Ряд нових продуктів доповнив розділи "B5 Combitech", "U5 Combitech" і "М5 Combitech". Разом з тим, на сторінках "U5 Combitech" також оновилися графіки навантаження.
Істотно розширено асортимент колон і аксесуарів для колон у розділі "Алюмінієві кабельні короби і колони" In-liner Aero ".

Кардинальних змін зазнав каталог "Електрощитове обладнання". У цьому ж розділі оновлені таблиці вибору корпусів, монтажних плат, вибору аксесуарів до коробів, крім того, додані приклади рішень на основі корпусів з вибивними фланцями. Істотні зміни відбулися і з іншими розділами каталогу, був розширений асортимент існуючих груп продуктів.

Окремо слід зазначити, що в каталозі з'явилося кілька нових розділів. Так, у видання додано розділ продукції "Conchiglia", який включає шафи з фібергласа "конкільє" для незахищеної установки на вулиці і в агресивному середовищі, а також розділ з новою групою продукції "Універсальні шафи для IT-обладнання" RAM telecom ".

В електронному вигляді видання доступні для скачування в розділі Довідкова інформація.





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT