УКР | РУС | ENG



ПОСТАЧАЛЬНИК
СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ
Телефонуйте нам:
тел.: +38(044) 239 17 97
тел.: +38(044) 492 80 10
Центральний офіс:
м. Київ, 04071
вул. Ярославська, 32/33
тел. (044) 239 17 97
office@galantpol.ua

Виберіть Ваше місто —

КАТАЛОГ

РОЗШИРЕНИЙ ПОШУК






Підписатися на розсилку новин:

Головна / Події / Новини / Жодних бурульок!
24.02.2021
Жодних бурульок!

Якщо вам, та вашим клієнтам набридли бурульки... у нас є рішення!

  • В першу чергу, це системи антизледеніння дахів і водостоків Ensto. Якісний продукт від фінського виробника.
  • По друге, це наші партнери, які можуть цю систему правильно прорахувати, та спроєктувати. Наші партнери стануть вашими – якість гарантуємо!

Що це за система?

Антизледеніння Ensto - це системний підхід до безпеки та енергоефективності. Систем антизледеніння Ensto були розроблені з урахуванням кліматичних умов Північної Європи.

Використання систем захисту від замерзання зовнішніх територій, водостоків і трубопроводів підвищують рівень безпеки й функціональність об'єктів нерухомості, а простота застосування і висока якість компонентів гарантує довгу і безперебійну експлуатацію.

Для систем антизледеніння жолобів і водостоків можна використовувати як саморегулюючі кабелі (Optiheat 15/30), так і кабелі постійного опору (TASH). Вибір типу кабелю залежить від умов експлуатації. Слід враховувати, що система на кабелі TASH вимагає регулярного обслуговування.


При проєктуванні системи антизледеніння дахів і водостоків необхідно враховувати погодні умови, місце розташування будівлі та технічні характеристики системи зливової каналізації. Наприклад, для водостоків діаметром до 100 мм може бути достатньо однієї нитки кабелю потужністю до 20 Вт/м, для водостоків від 100 до 150 мм — зазвичай достатньо двох ниток кабелю.





ДИСТРИБ’ЮТОР СУЧАСНОЇ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ

© galantpol.com.ua, 2012-2024
Всі права захищені
Ми в соціальних мережах:
Design by INGSOT